Obchodné centrum otvorené 9-21 H. Lidl otvorený 7-21 H. (NE 8-21 H.)

Blog

Všetky farby leta

V predajni Robel nájdete odpoveď na otázku, aké topánky sa nosia toto leto. Spomedzi aktuálnych kolekcií renomovaných značiek vyniká mladistvý TT. BAGATT. Obľúbeným modelom dodal nový šmrnc a vznikla netuctová ponuka pohodlných topánok na všetky vaše slnkom zaliate dobrodružstvá.

Tenisky v hlavnej úlohe
Hľadáte letnú obuv v štýle, ktorý vás prekvapí? Ak vám nestačí len kvalitný materiál a známe logo, našli ste značku, ktorá každú topánku vyrába s talianskou vášňou pre módu. Záľubou dizajnérov TT. BAGATT je pútať pozornosť odvážnymi prvkami. Ani klasické biele tenisky nebudú také, na aké ste zvyknutá. Dostali výrazné prešívanie, metalické zipsy či lesklé detaily. Ich podošva nikdy nie je rovnaká, ako u iných značiek. Ak teda hľadáte tenisky, ktoré
si budete chcieť obuť na každý letný výlet a z outfitu do práce bez námahy vytvoria casual verziu formálneho biznis štýlu, voľte túto značku. Vzhľad ako z ulíc Milána docielite v kombinácii s trendy širokými rifľami a romantickým topom.


Len žiadna nuda!
Obľúbený výrobca topánok sa v tejto sezóne nielen bohato vyhral s detailmi topánok v základných farbách, ale prináša aj niekoľko pestrých, osviežujúcich modelov. Serióznosť mokasín odľahčil ružovým semišom v cukríkovom odtieni. Ak milujete tento typ topánok, určite hľadáte vždy niečo výnimočné. Toto leto by to mohli byť aj denimové, malinovo červené či tyrkysové tenisky. Alebo jedinečný model s brošňou na šnúrkach, ktorý dáva pojmu športová elegancia úplne nový význam. Ďalším tohtoročným prekvapením značky sú nečakané kombinácie farieb. Ste zvedavá, ako ladí bronzová s krikľavou žltou či oranžová s bordovou? Lepšie raz vidieť ako dvakrát o tom čítať. Jednoznačne najodvážnejším kúskom sú sandále s dvojitou podošvou – spodná je z gumy, vrchná z korku. Všetky originálne modely tohto leta nájdete v predajni Robel pod značkou TT. BAGATT.


Južanský štýl
Topánky nemusia byť len bodkou dobrého outfitu. Urobte z nich prinajmenšom šťavnatú čerešničku! Nielen šperky, i kovové pracky na šľapkách zvýraznia lesk opálenej pokožky. Leto je synonymom dobrodružstva, tak dodajte vášmu štýlu nádych prímorskej pohody a vyrazte za všetkými zážitkami, ku ktorým láka pekné počasie. Vo vašich nových obľúbených topánkach.


Zdroj foto: TT. BAGATT

Top