Obchodné centrum otvorené 9-21 H. Lidl otvorený 7-21 H. (NE 8-21 H.)

Blog

70 sukien mala, ktorá jej najviac pristala?

Teplé jarné lúče slnka vytiahnu zo skríň sukne a šaty a tieto obľúbené symboly ženskosti budeme vídať v uliciach mesta čoraz častejšie. Vybrať si tú pravú sukňu k vašej postave a správne ju skombinovať s ďalšími kúskami outfitu tak, aby ste vyzerali skvele, môže byť ťažký oriešok.

Strihov a dĺžok je viacero, nehovoriac o materiáloch a farbách. Ktorá sukňa vám pristane a na čo si dať pri nosení pozor?

MINISUKŇA
Minisukňa nikdy nevyjde z módy. Pritiahne pozornosť, čo mnohé ženy rady využívajú. Hodí sa tak nízkym ako aj vysokým ženám, nízke by však mali zvoliť model s vysokým pásom, ktorý opticky predĺži nohy. Jednou z najmódnejších minisukien je džínsová v klasickej, ľahko vypratej modrej farbe. Dobre sa kombinuje tak s tričkom ako aj s kvetinovou blúzkou. Počas chladnejších dní môžete zvoliť aj oversize mikinu zapravenú vpredu. V lete sú obľúbené minisukne s volánikmi, ktoré pôsobia veľmi dievčensky.

Džínsová minisukňa, crop top TALLY WEIJL

MIDISUKŇA
Štýlová sukňa siahajúca do polovice lýtka. Obľúbené sú najmä sukne áčkového strihu – mierne rozšírené sukne do tvaru písmena A. Posledné roky nabrali na popularite skladané midisukne, ktoré sú spolu so sukňami s volánmi ideálne pokiaľ máte širšie boky. 

Vzorovaná midi sukňa LINDEX, tenisky ROBEL
Midi sukne LINDEX

KOŽENÁ SUKŇA
Je kráľovnou outfitu, pri jej kombinovaní teda voľte jednoduchšie kúsky ako jednofarebný top, blúzka alebo svetrík. Ak chcete zaujať, zvoľte polopriesvitný top s čiernou podprsenkou a ako čerešničku na torte červený rúž.

Kožená midi sukňa, kabelka KARA

SUKŇA ÁČKOVÉHO STRIHU PO KOLENÁ
Ideálna pre ženy so širšími bokmi, ktoré sa zamaskujú a ich šírka sa stratí. Ak máte väčšie bruško, zvoľte sukňu so širším pásom alebo opaskom. K tejto dĺžke sa hodí krátke sako a opätky. Pre svieži vzhľad môžete zvoliť aj tenisky, tričko a krátku bomber bundu.

Sukňa INFINITE, tenisky ROBEL

PUZDROVÁ SUKŇA
Vyznačuje sa tým, že sa od pása či bokov smerom nadol zľahka zužuje. Väčšinou je elegantnejšia a formálnejšia a kombinuje sa so sakom či uniformou. Môže však byť aj športová alebo úpletová. Ideálna je pre ploché bruchá a akurátne boky. Čím sú krivky výraznejšie, tým viac ich bude v tejto sukni vidieť. Ak chcete zvýrazniť zadok, smelo si ju oblečte. Ak naň pozornosť nechcete upriamiť, zvoľte radšej sukňu áčkového strihu.

Sukňa OZETA, lodičky ROBEL

Džínsové sukne sú nadčasové a nemali by chýbať vo vašom šatníku. Ďžínsová midisukňa puzdrového alebo rovného strihu s gombíkmi, k nej tenisky alebo matné sandále na ihličkovom podpätku a oversize tričko či košeľa zaviazaná v páse vám zaručí dokonalý ležérny outfit na teplé jarné dni.

Puzdrová sukňa LINDEX, tenisky ROBEL

ROVNÝ STRIH
Ak ste šťastná majiteľka chudšej postavy a rada ukazujete svoje nohy, v kombinácii s pekným topom budete v rovnej sukni neodolateľná.

BALÓNOVÁ SUKŇA
Siahnite po nej, ak ste veľmi štíhla a máte úzke boky či plochý zadok a potrebujete zoženštiť. Pozor na tento strih pri kyprejších tvaroch, keďže objem ešte viac rozšíri.

MAXISUKŇA
Je ideálna pre vysoké ženy. Nízke ženy by si mali zvoliť radše sukňu, ktorá ich nohy opticky predĺži, čiže mini alebo strih nad kolená s vysokým pásom. Zvolíte vzdušnú dlhú sukňu z ľahučkého materiálu, v ktorej sa budete cítiť ako víla, dlhú kvetinovú alebo plisovanú sukňu, ktoré si môžete pokojne obliecť aj na svadbu? 

Plisovaná sukňa v midi alebo dlhej dĺžke pristane takmer všetkým typom postavy a vytvorí sexi siluetu presýpacích hodín. Hodia sa k nej tak lodičky ako aj tenisky. Okrem trička môžete zvoliť aj oversize krátky svetrík a na vrch koženú bundu.

Plisovaná sukňa, tričko PLANET PARIS, lodičky ROBEL

A ktorá očarila vás?

Top