Obchodné centrum otvorené 9-21 H. Lidl otvorený 7-21 H. (NE 8-21 H.)

Blog

Páni, buďte na jar trendy!

Rok 2022 je ideálny na nové začiatky. Optimizmom žiariace módne kolekcie zaplavili prehliadkové móla, kde kraľujú čoraz viac bežne nositeľné kúsky.

Čo sa túto sezónu nosí? Inšpirujte sa našimi tipmi:

DENIM + DENIM
Už nemusíte váhať, či si oblečiete džínsy, džínsovú košeľu alebo džínsovú bundu. Pokojne si oblečte všetko naraz, ideálne v rovnakom farebnom tóne a ste IN.

Džínsová bunda, džínsy, tričko: TOMMY HILFIGER

BOMBER BUNDA
Milujú ju mladšie aj staršie generácie, je všestranná, nadčasová, skombinovať ju môžete tak s košeľou a chino nohavicami ako aj s teplákmi. Ak chcete siahnuť po TOP kvalite, vyberte si ikonickú značku Alpha Industries, ktorá ako prvá začala vyrábať „bomberky“ nielen pre pilotov a armádu, ale aj pre verejnosť.

Bunda, tričko, šiltovka, tepláky, taška – ALPHA INDUSTRIES

UNIVERZITNÁ BUNDA
Bomber strih, tmavomodrá, hnedá, čierna či červená farba a s touto nadčasovou športovou bundou určite zaujmete. Nezabudnite na doplnky: nevyhnutnosťou je šiltovka a určite budete súhlasiť, že športová cross body taška je k tomuto outfitu ako stvorená.

Univerzitná bunda, tričko, džínsy, šiltovka, taška: SUPERDRY

KVETOVANÁ KOŠEĽA
Bohémsky kvetinový vzor či nadčasové trendy pásiky kraľujú košeliam počas jari/leta 2022. Obuť si môžete ultra pohodlné hrubé sandále, bielymi teniskami však tiež nič nepokazíte. Slnečné okuliare môžu byť s tónovanými sklami či priesvitné.

Košeľa, nohavice, slnečné okuliare: Mr. Jeans

Ktorý z outfitov najviac sadne vám?

Top