Obchodné centrum otvorené 9-21 H. Lidl otvorený 7-21 H. (NE 8-21 H.)

Blog

Aj moletky môžu na jar zažiariť 

Jar je obdobím, keď sa príroda prebúdza k životu a s ňou aj naše túžby po nových a sviežich outfitoch. Pre moletky je výber správneho outfitu zvlášť dôležitý, aby sa cítili dobre a vyzerali štýlovo. V tomto článku sa zameriame na tipy, ako vybrať jarné outfity pre moletky, ktoré budú nielen lichotivé, ale aj v súlade s najnovšími trendmi.

Tip 1: Zvoľte správne strihy
Moletkám sa odporúča voliť strihy, ktoré zvýraznia ich silné stránky a zároveň zakryjú nedokonalosti. Vyhľadávajte oblečenie s áčkovým strihom, ktoré sa postupne rozširuje smerom nadol a opticky zoštíhli postavu. Taktiež experimentujte so stredne vysokým pásom na nohaviciach a sukniach, ktorý opticky predĺži nohy a zjemní siluetu.

Tip 2: Farebná paleta
Pri výbere jarných outfitov je dôležité zohľadniť farby. Volte jasné a svetlé odtiene, ktoré sú ideálne pre jarnú sezónu a dodajú vášmu outfitu sviežosť. Nezabúdajte však, že aj tmavšie farby môžu byť lichotivé a opticky zoštíhľujúce. Prípadne kombinujte svetlé a tmavé farby tak, aby ste dosiahli pôsobivý a vyvážený celok.

Tip 3: Vrstvy a textúry
Vrstvenie oblečenia je praktickým aj štýlovým riešením pre jarné počasie. Riasenie, volániky, či rôzne textúry v oblečení pomôžu skryť nedokonalosti a pridajú dynamiku vášmu outfitu. Pri vrstvení však dávajte pozor na príliš veľký objem a skúste nájsť rovnováhu medzi vrstvami a odkrývaním pokožky.

Tip 4: Doplnky
Doplnky sú skvelým spôsobom, ako oživiť outfit a zvýrazniť svoj štýl. Zvoľte štýlové kabelky, šatky, či šperky, ktoré dokážu odvrátiť pozornosť od nedokonalostí a zároveň zvýrazniť vaše silné stránky. Pri výbere obuvi siahnite po topánkach so stredne vysokým podpätkom alebo platformami, ktoré opticky predĺžia nohy a zároveň poskytnú pohodlie počas celého dňa.

Tip 5: Materiály
Pri výbere materiálov pre jarné outfity moletiek dávajte prednosť tým, ktoré sú priedušné a padnú dobre na postave. Vyhýbajte sa príliš hrubým či tuhým materiálom, ktoré by mohli zvýrazniť nedokonalosti. Ideálne sú ľahké a príjemné látky ako bavlna, ľan alebo hodváb.

Tip 6: Potlače a vzory
Pri výbere oblečenia s potlačami alebo vzormi sa zamerajte na tie, ktoré sú jemné a nenápadné. Vhodné sú pravidelné geometrické vzory, či drobné kvetinové motívy. Vyhýbajte sa veľkým a výrazným potlačiam, ktoré by mohli pôsobiť príliš rušivo a ťažko.

Tip 7: Balans
Dôležitým aspektom pri výbere jarných outfitov pre moletky je balans. Pri zostavovaní outfitu sa snažte nájsť rovnováhu medzi uvoľnenými a obopínajúcimi kúskami, svetlými a tmavými farbami, či jednoduchými a zdobenými materiálmi. Týmto spôsobom dosiahnete harmonický a lichotivý celok.

Výber jarných outfitov pre moletky nemusí byť zložitý, ak budete mať na pamäti tieto tipy a rady. Nebojte sa experimentovať a hľadať svoj osobitý štýl, ktorý vám bude lichotiť a zároveň vás bude baviť. Najdôležitejšie je, aby ste sa vo svojich outfitoch cítili sebavedomo a pohodlne.

Top