Obchodné centrum otvorené 9-21 H. Lidl otvorený 7-21 H. (NE 8-21 H.)

Blog

Jeseň 2023: Módne kúsky, ktoré budete chcieť nosiť!

Jeseň je obdobím prechodu a nových začiatkov. Rovnako ako príroda mení svoje farby, aj svet módy nás vtiahne do nových trendov a štýlov. Rok 2023 prináša zmes tradičných klasík, avšak aj odvážnych a sviežich noviniek, ktoré odrážajú ducha sezóny.

Ponorte sa do prehľadu jesenných trendov a inšpirujte sa tým, čo aktuálne letí v módnych metropolách po celom svete:

NENÁPADNÝ LUXUS
Žiadne logá a potlače, vďaka ktorým rozpoznáte značku už z diaľky. Len kvalitné materiály, dobre sadnúce strihy a hlavne nadčasové kúsky predstavujú jeden z najmúdrejších módnych trendov tejto sezóny. Skombinujte napríklad dobre strihané džínsy, k nim bielu košeľu a blejzer a sebavedome vyrazte do ulíc.

DLHÝ ČIERNY KABÁT
Ideálna vrchná vrstva tejto sezóny. Dĺžka jemne nad členok a oversized strih, alebo dobre sadnúca dĺžka až po zem? Jedno je isté – bude vám príjemne teplo a budete šik.

KARA

PLISOVANIE
Na sukni, šatách, blúzke… Nemusí byť plisovaná celá látka, stačí zopár záhybov a trafili ste do čierneho. Zvyšok outfitu ponechajte monochromatický, aby plisovanie dokonale vyniklo.

PRIESVITNÉ OBLEČENIE
Šaty, čierne nohavice alebo sexi overal z priesvitnej látky, pod ktorou vidíte spodnú bielizeň a doplnky? Ak vám nechýba odvaha a sebavedomie, vsaďte na tento extravagantný trend. Určite nezostanete bez povšimnutia.

LINDEX

KVETY
Ak milujete kvety na jarnom či letnom oblečení, pokojne si vyberte kúsok s výraznými kvetmi aj počas jesene. Tenký svetrík s kvetmi, sako, či šaty s farebnými kvetmi skombinovanými so sivým alebo čiernym základom vás zaručene rozžiaria.

LINDEX

FAREBNÉ PANČUŠKY
Hitom sú červené, siahnuť môžete však aj po iných výrazných farbách – žlté, modré, zelené, oranžové, ružové, či biele? Prestaňte byť aspoň na chvíľu šedou myškou a vyberte si z palety sýtych farieb, ktoré okamžite upútajú pozornosť.

BEPON

ŠARLÁTOVÁ ČERVENÁ
Táto výrazná farba kraľuje jeseni. Za červený outfit od hlavy po päty naviac získate bonusové body! Červené šaty a na ne sýtočervený kabát? Choďte do toho! Ak ste trocha konzervatívnejšia, skvelou voľbou bude aj červený rolák s džínsami, alebo červená sukňa s bielou blúzkou.

MASLOVÁ FARBA
Jemná, luxusná, menej vyzývavá ako šarlátová červená. Zahaľte sa do nej od hlavy po päty.

LINDEX

OBROVSKÉ ŠÁLY
Miestami pripomínajúce deku, no poskytujúce toľko žiadaného tepla a pohodlia počas sychravých jesenných dní. Nenápadný v tlmených farbách prehodený cez jedno rameno, či v žiarivých farbách, do ktorého sa zabalíte takmer celá. Tak alebo tak, nemôžete stúpiť vedľa.

BIJOU BRIGITTE

SPÄŤ DO ŠKOLY
V štýle školskej uniformy najviac zapôsobíte s bielou košeľou a jednoduchou kravatou. K tomu džínsy, kožené nohavice, či sukňa – spodnej časti outfitu sa v tomto prípade medze rozhodne nekladú.

TEKUTÝ KOV
Nech sa to trbliece, od hlavy po päty. A nie len počas decembrových sviatkov! Už počas jesene vytiahnite kovovo lesklé šaty, overaly, blúzky a bundy a buďte za módnu bohyňu!

LINDEX
LINDEX

Počas jesene 2023 vidíme návrat niektorých klasických trendov, avšak aj zavedenie nových prvkov, ktoré oživujú outfity po celom svete. Dôležité je nosiť to, čo vám najviac vyhovuje a cítite sa v tom komfortne. Jeseň je tu a s ňou aj nekonečné možnosti, ako sa obliekať s radosťou a štýlom.

Top