Obchodné centrum otvorené 9-21 H. Lidl otvorený 7-21 H. (NE 8-21 H.)

Blog

Jarný šatník – 10 módnych tipov ako ho prebudiť


Jarný šatník sa prebúdza spolu s prírodou, a tak je ideálny čas dať vášmu vzhľadu nový život. Je to čas pripraviť sa na slnečné dni a príjemné teploty, vyzerať dobre a cítiť sa pohodlne. Pripravili sme 10 jarných modných tipov, ktoré vám pomôžu vytvoriť štýlové a trendy outfitové kombinácie:

Oživte farby: Jarné obdobie je ideálnym časom na osvieženie farieb vo vašom šatníku. Experimentujte s pastelovými odtieňmi ako svetlo modrá, jemná ružová alebo mätová zelená. Alebo siahnete po výraznejších odtieňoch, ktoré vás okamžite rozžiaria? Doprajte si túto farebnú terapiu a cíťte sa každý deň ako na jarnej prechádzke.

C&A

Vložte do outfitu kvety: Kvety nie sú len v záhrade, ale aj v jarných šatníkoch. Siahnite po nich aj vy! Vložte do vašich outfitov kvetinové vzory vo forme šiat, topov, košieľ alebo šatiek. Tieto živé vzory prinesú do vášho šatníka veselosť a energiu.

LINDEX

Experimentujte s vrstvením: Vrstvenie je ideálnym spôsobom, ako pridať zaujímavosť a štruktúru do vašich outfitov. Skúste kombinovať rôzne vrstvy odevov, ako sú tenké svetre, saká, košele, bundy a šatky. Tento štýlový spôsob obliekania vám umožní vytvoriť viacero variantov outfitov na rôzne príležitosti.

Použite doplnky: Doplnky sú kľúčovým prvkom každého štýlového outfitu. Vyberte si farebné kabelky, náramky, náhrdelníky alebo šperky, ktoré doplnia váš outfit a dodajú mu šmrnc. Kľúčové je nestratiť mieru a zvoliť tie, ktoré váš outfit skutočne dopĺňajú.

BIJOU BRIGITTE

Investujte do kúskov, ktoré dlho vydržia: Pri obnove jarného šatníka je dôležité investovať do kvalitných kúskov, ktoré vám vydržia viacero sezón. Venujte pozornosť kvalite materiálov a spracovaniu, aby ste mali z vašich nákupov dlhodobú hodnotu. Zamerajte sa na univerzálne kúsky, ktoré budú vždy trendy.

Skúste nové strihy: Jarné obdobie je skvelý čas na vyskúšanie nových strihov a dizajnov. Skúste experimentovať s rôznymi strihmi šiat, nohavíc alebo sukní, prípadne sa zamerajte na strihy, ktoré zdôraznia vaše prednosti.

Dajte prednosť prírodným materiálom: Pri výbere odevov dajte prednosť prírodným materiálom ako bavlna a ľan. Tieto materiály sú priedušné, príjemné na nosenie a šetrné k životnému prostrediu. Zvolením prírodných materiálov podporujete nielen svoj komfort, ale aj udržateľnosť módy.

Zvážte recykláciu a upcykláciu: Ak máte staré odevy, ktoré už nepoužívate, zvážte ich recykláciu alebo upcykláciu. Môžete ich darovať do charitatívnych zbierok, upraviť na nový štýlový kúsok alebo recyklovať na ďalšie použitie. Recyklácia a upcyklácia sú nielen ekologické, ale aj kreatívne spôsoby obnovy vášho šatníka.

Pridajte do outfitu denim: Denimové kúsky sú stálym hitom v každom šatníku. Skúste pridať do vašich jarných outfitov denimovú bundu, košeľu alebo džínsy pre štýlový a neformálny vzhľad. Denim je vždy moderný a ľahko sa kombinuje s ďalšími kúskami, čo ho robí univerzálnym materiálom na jarné outfity.

Buďte sebavedomá: Najdôležitejším pravidlom pri obnove jarného šatníka je byť sebavedomá. Nezáleží na tom, aké trendy nosíte, ale ako sa v nich cítite. Buďte odvážna a experimentujte s rôznymi štýlovými kombináciami, ktoré vyjadria váš jedinečný štýl.

S týmito 10 módnymi tipmi na prebudenie vášho jarného šatníka sa môžete tešiť na štýlové a trendy outfity, ktoré vás budú sprevádzať teplejšími dňami. Využite túto sezónu na to, aby ste experimentovali, objavovali a vyjadrovali seba samých cez módu.

Top